Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından bukanak binanıza ve boyunuza akla yatkın seçim yapmanız ülküsel olandır.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüksek jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aradığınız kriterlere yaraşır sonuç bulunamamıştır. Farklı cisim veya konum aratarak gene taharri yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO BEDAVA.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir tür ianeı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çonay.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit ianeı ile şekildeki kabil göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çicazet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlam iş veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

4.11. “Aldatmaıcı”nın; 6698 Sayılı şahsi Verilerin Korunması Hakkında Yasa 10. ve 11. maddeleri uyarınca mevla olduğu haklar: "Satıcı" tarafından anlayışlenen şahsi verilerine erişmek, veri çalışmalemeye ait bilim istem etmek, kişisel verilerinin alışverişlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına şayan kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, il ortamında yahut habitat haricinde ferdî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, zatî verilerinin sakat yahut yanlış teamüllenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, alakadar yasa hükümlerine mutabık olarak işlemlenmiş olmasına rağmen davranışlenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut namevcut edilmesini istek geçirmek, tashih yahut silinme hakkını kullandığına ilişkin bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International medarımaişettirakleri ile demetlı ortaklıklarına, şirketlerine veya yurt sinei-memleket dışı çkırmızıışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dilek buyurmak, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz eylemek, kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak mesleklenmesi nedeniyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etmektir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla deri casual ayakkabı kadın yüce jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve emniyetli görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete düzen sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve ofis stilinizde doğru dürüst bir şıklığa ulaşmanızın en tamam adresi!

Çorap botlar, tamamladığı sağlam çok kombine şık bir stil kazandırmakla yanında hoppadak vakit kaybetmeden her zevke uyumlu dümdüz ve kostak layihamlara sahip.

Report this wiki page